הגלוטרייה - פופאפ נטול גלוטן חוזרת לפעילות בסוכות

by - 16:16


"הגלוטרייה" מסעדת הפופאפ נטולת גלוטן של השף ערן זינו חוזרת לפעילות במהלך סוכות
תפריט אוכל שכולו נטול גלוטן לישיבה במסעדה ומכירת לחמים ועוגות ללא גלוטן
מתחם הגלריה נור
21.9 עד ה 2.10
גלוטריה - צילום ענת עוזר
בסוכות, תיפתח שוב הגלוטרייה – מסעדת פופ-אפ  ומעדנייה ללא גלוטן  של השף ערן זינו, במתחם נור שבשוק הפשפשים ביפו
הגלוטריה, שכ כולה על טהרת המטבח הנטול גלוטן, תגשים גם הפעם את כל הפנטזיות של הצליאקים, של הנמענים מגלוטן, ושל לשוחרי האוכל הטוב-  עם מנות עשירות, ומדוויקות של השף ערן זינו, שאף יציג מבחר גדול של לחמים ועוגות ללא גלוטן.

לסקירה מלאה של הביקור בגלוטריה בתאריך 21.9.2018. עם תמונות של המנות החדשות!!! לחצו כאן


הגלוטרייה, תמוקם כמו בפעמים קודמות בחלל המרהיב של בית נור ביפו, שם הוקמו שולחנות וספסלי עץ לישיבץת הסועדים- כשכל המנות יהיו בהגשה עצמית.

גלוטריה - צילום ענת עוזר
דוגמאות למנות:
חסה ויוגורט - לב חסה חצוי ועליו איולי יוגורט, גריסיני פרמזן,  שורשים צלויים, ציפס עגבניה 42 ₪
סלט העונה  - אפרסקים צלויים, גבינת עיזים, עלי רוקט, בצל ביין אדום, גרנולה מלוחה וקורטוני שיפון שחורים
ארנצ'יני מוצרלה- כדורי מוצרלה עטופים עגבניות מיובשות ומנגולד, עם ציפוי פירורי לחם פריכים במיוחד, קטשופ פלפלים אדומים 42 ₪
חאצ'פורי בשר- תבשיל שפונדרה מפורר לחוטים עם קרם שורשים, בצל מתקתק, ציר בקר, עטוף בצק שמרים דק עם ציר בקר, טחינה קשיו וגרמולטה פטרוזליה ולימון48 ₪
שניצל ופירה - חזה עוף דק אבל לא מאד, ציפוי פריך במיוחד, פירה תפוחי אדמה בלו-ליפס, קולסלאו קטן 54 ₪
פילה סלמון במיסו לבן - פילה סלמון במשרה מיסו לבן, פירה בטטה וגזר, סלט מנגו ירוק עם צ'ילי וג'ינג'ר  72 ₪ 
לזניה עגבניות וגבינות  - שכבות דפי פסטה אפויות עם תבשיל עגבניות, ריקוטה, מוצרלה ופרמזן  56 ₪

פיצות:
מרגריטה - עגבניות, מוצרלה וזיתי קלמטה58 ₪ ;  ארטישוק וכדורי מוצרלה – עגבניות, מוצרלה, ארטישוק רומאי, רוקט ופרמזנו ריג'אנו 64 ₪ ; 4 גבינות– ריקוטה, גורגונזולה, מוצרלה ופרמזן 64 ₪   ; נפוליטנה- רוטב עגבניות, צלפים, זיתים, אנשובי מוצרלה ורוקט 64 ₪   ; טבעונית – רוטב עגבניות, קשיו, בטטות ותרד תורכי 64 ₪
קינוחים:
וואפל בלגי - וואפל בלגי עשוי מקמח שקדים עם גלידה, קרם וניל, פירות טריים וטופי מלח ים 32 ₪ ; פריז ברסט  - פחזניה ענקית ממולאת מוס פרלינה ואגוזי לוז  עם טוויל שוקולד, וטופי לוז 32 ₪ ; סניקרס ענק - בוטנים בקרמל , שברי עוגיות קרמל ושוקולד חלב 32 ₪
                                                                                   
מלבד האוכל, בחנות של גלוטרייה יימכרו מגוון לחמים מקמחים מיוחדים כמו טף, קינואה, פשתן , תירס: לחם זיתים בצל ואורגנו ; לחם קינואה ופשתן ; לחם פאן דה מי ; לחם קשקבל ועלי גפן  ; לחם גרעינים
מחירי לחמים 28-36 ₪
כמו כן ימכרו מגוון עוגות כמו: שמרים פרג, שמרים שוקולד ושמרים אגוזים וקינמון, עוגת שוקולד מושחתת; עוגת גבינה אפויה; עוגת לימון בחושה; עוגת גזר בחושה; ברואניז שוקולד; טארט פירות אפויים עם קראמבל; עוגת אננס אפויה עם בצק שקדים; סברינה.
 
גלוטריה - ציןום: יורם אשהיים
הגלוטרייה –תיפתח מה-21.9 (יום שישי), ובמהלך כל סוכות ברצף  עד ה 2.10 (יום שלישי(

שף ערן זינו, פותח את הגלוטרייה בפעם החמישית, כמיזם יוצא דופן המוקדש כולו לרגישים לגלוטן.
את ההתמחות שלו באוכל ללא גלוטן, שידרג בגלל בנותיו "הצליאקיות", והוא מצליח לקחת את המטבח נטול הגלוטן לדרגת איכות ויצירתיות גבוהות במיוחד.  הגלוטרייה, היא גן עדן לצליאקים, אך היא מאפשרת גם לכל מי שאוהב ומכיר את המטבח היצירתי של השף  ערן זינו, לטעום אותו שלא במסגרת אירוע פרטי

שעות פתיחה הגלוטרייה: 11:00-21:00 בימי ראשון (23.10/30.10) ערבי החג  11:00-16:00
"הגלוטרייה"
2.10-21.9
נור- מתחם אמנות ואירועים
פנחס בן יאיר 5, שוק הפשפשים, יפו, טל' 054-4460303

You May Also Like

0 comments

תגובות